Het hoedenhuis

Het hoedenhuis,
sinds 2010

Voor de laatste trends in dameshoeden

In onze hoedenwinkel vindt u altijd de laatste trends op gebied van hoedenmode, beenmode, tassen en byoux. Ons hoedenhuis is overzichtelijk ingericht, zodat u eenvoudig een goede keuze kunt maken. Terwijl u rustig aan het rondkijken bent, wordt er in ons atelier alweer volop nagedacht over nieuwe items en worden alle opties zorgvuldig overwogen.

Op deze manier en door de items uiterst nauwkeurig te selecteren, zorgen wij ervoor dat wij een exclusief assortiment kunnen aanbieden, passend bij ieder budget.

Het team

Ons team bestaat uit 4 ervaren verkoopsters, met nodige “know how” uit de mode-wereld. Indien u persoonlijk advies op prijs stelt, helpen wij u graag verder. Onze verkoopsters voelen zich thuis in de mode-wereld en zullen u voorzien van nuttige tips en vrijblijvend advies. Indien u gewoon even rond wilt kijken, is dat geen enkel probleem. Kom eens gezellig langs, de koffie staat alvast voor u klaar!

Wij gebruiken cookies

Om bezoekersaantallen te meten en om een optimale gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer informatie raadpleeg onze privacyverklaring.

Accepteren
Hulp nodig? Stel je vraag
via WhatsApp